Carnaval: een mooi feest!

Wat hebben we genoten! Van de flauwekul, de goede sfeer, allerlei activiteiten, van optochten, gezelligheid, kroegentochten, oude bekenden, nieuwe vrienden, shoarma, pizza, friet, Omroep Brabant, rare muziek, selfies schieten, hossen en alle voorbereidingen!

phoca_thumb_l_IMG_3022

Honderden, nee, duizenden liefhebbers werken maanden aan wagens en kostuums, organiseren vrolijke activiteiten en regelen allerlei dingen. En dat allemaal voor een paar dagen in het jaar: het Carnavals-feest. Zoals veel activiteiten, staat of valt de organisatie van al die feestelijkheden bij de inzet van een enorme hoeveelheid vrijwilligers die het puur voor ons en uiteraard het eigen plezier doen.

Foto via Merel van de Glind

Foto via Merel van de Glind

Van de eerste feestklanken, tot de laatste optocht in Lith. Het was allemaal weer even fantastisch en we hebben er van genoten. Organisatie, horeca, beveiligers, vrijwillgers en alle carnavalsvierders: bedankt! Het was een prachtig feest!

Vind je dit artikel de moeite waard? Deel het dan!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin